Efter en motig säsong i division 4 tar ENV ny sats i division 5 säsongen 2020. Och man gör det med en rad nya spelare i truppen.

Relaterat: ENV föll i säsongens sista hemmamatch

Till att börja med är bröderna Johan, Anders och Linus Hötomt klara för en återkomst till ENV, detta efter ett år i Arentorp/Helås FK.

Johan, Anders och Linus Hötomt är tillbaka i ENV.
Foto: ENV FF

"I dessa killar får vi tillbaka tre mycket duktiga fotbollsspelare som alltid ger allt på både träning och match. Johans härliga vänsterfot, Anders kraftfulla mittfältsspel och Linus fantastiska slit och ständiga löpande är bara några utav alla egenskaper som dessa herrar besitter", står att läsa om nyförvärven på ENV:s hemsida.

Även Christian och Victor de la Fuente Gilbertsson är tillbaka i "rödsvart". Christian återvänder efter två år i IFK Emtunga samtidigt som Victor är tillbaka efter några år som ungdomsspelare i Tråvard/Larv samt IFK Emtunga.

Dessutom återvänder Jhimmy Santesson, som för två år sedan lämnade ENV för moderklubben Saleby IF, nästa säsong.

"Vi får in en mycket duktig och hårt kämpande fotbollsspelare till vår trupp, men också en fantastiskt härlig och glädjespridande människa till vår förening", kommenterar ENV:s fotbollssektion om det nyförvärvet.

Unga talangerna Jacob Andersén och Ivar Karlsson är också klara för spel i Edsvära/Norra Vångas A-trupp. De båda tar klivet upp från klubbens ungdomslag och för Ivar blir det extra speciellt. I A-truppen gör han nämligen pappa Philip och storebror Vilmer sällskap.

Annons

Relaterat: ENV:s plan förstörd: "Kan inte för sitt liv förstå vad det är för mening"