425 fordon, en stålbur och ungefär 1 500 besökare.

Där har ni lite siffror från All Star Cruisers Skövdes fordonsutställning på Skövdes flygplats under lördagen.

– Vi är jättenöjda. Eftersom vi ligger så pass sent på sommaren så har många redan varit på flera utställningar och det gör att det kanske saknas 200 fordon. Men vi är jättetacksamma för alla som kom. Det har varit en skitkul dag och allting har fungerat bra. Sedan lär vi oss något från varje år, säger Jonny Alfredsson som var utställningsansvarig den här lördagen.

Och en sak de lärde sig i år är att en stålbur med en motorcykel i får folk att stanna till.

– Jag tror att dödsryttaren gjorde lite succé. Det är det inte många som har sett tidigare. Han har aldrig uppträtt i Västsverige förut. Det var riktigt coolt.

Utöver det fanns det även musik att lyssna på, godisregn för barnen och lite stånd med saker att köpa. Men det var, förstås, fordonen som stod i centrum. Skövdes flygplats var fullt av fantasirika mopeder, skinande amerikanare, vackra sportbilar, kraftfulla muskelbilar och fantastiska motorcyklar.

Tusentals timmar av hårt jobb, passion och kärlek fanns att titta på här i form av blänkande krom och kraftfulla motorer.

– Det var ett helt oroligt startfält. Av de som fick pris så finns några av Sveriges allra finaste bilar, konstaterar Jonny.

Så det mesta var riktigt bra alltså. De slapp ju till och med regnet den här gången.

Annons

– Ja, det var nog fan första gången. Vi brukar ju kallas för vattenfestivalen eftersom det alltid regnar eller kommer någon skur. Så vi får väl tacka de högre makterna också, ler Jonny.