Ända sedan 2013 har Up & Coming varit ett årligen återkommande projekt, där ett knippe unga jazzmusiker väljs ut för att spela sin musik tillsammans med Bohuslän Big Band. Nu är Up & Coming tillbaka och denna gång möter vi enligt pressmeddelandet, kontrabasisten Katrien Hermans, trumslagaren Adam Ross, vokalisten Sirintip Phasuk, gitarristen Olof Wullt, trombonisten David Engvall och pianisten Povel Widestrand. Ett unikt tillfälle att höra dessa unga musiker i ett spännande möte med Europas vassaste storband, Bohuslän Big Band!

Katrien Hermans är en belgisk kontrabasist som för närvarande läser en master i improvisation vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.

Trumslagaren Adam Ross har spelat jazz på både folkhögskola och nu även på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, samt har turnerat internationellt i flera olika konstellationer.

Sirintip Phasuk läser en master vid Manhattan School of Music i New York och har tidigare studerat på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Olof Wullt har för närvarande uppehåll från sina studier vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg för att helhjärtat kunna fokusera på att frilansa som musiker.

David Engvall studerar även han vid Högskolan för Scen och Musik i Göteborg, och hörs i en rad olika projekt och grupper där han nyfiket vandrar mellan jazz, folkmusik, klassiskt, pop och mycket mer.

Povel Widestrand bor för närvarande i Berlin där han studerar vid Berlins Jazzinstitut, samtidigt som han turnerar flitigt med olika projekt.

Konsertdatum: 19/1 Nefertiti, Göteborg, 21/1 Vara Konserthus, Vara.