Skaraborgs Läns Tidning

Annons

Skara HK redo för hektisk helg: "Det blir en utmaning"

Skara HK redo för hektisk helg: "Det blir en utmaning"

Efter ett längre matchuppehåll väntar nu en fullspäckad helg för Skara HK. Närmare bestämt två matcher på mindre än 24 timmar.
–  Det blir en utmaning och det gäller att komma väl förberedd, säger Kristian Svennevid, tränare i Skara HK.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Nya spekulanter på kupolen

Det första försöket att sälja Köpstadens glaskupol gick i stöpet för ett par veckor sedan. Men nu kan en försäljning vara på gång igen.
– Vi har ett par nya intressenter, säger Bengt Ekström på Hjobo entreprenad, som är ansvarig för rivning och försäljning.

Ali utvisas – trots hot i Iran och jobb i Sverige

Ali Gholami konverterade från islam till kristendom i Iran och blev efter det både förskjuten av sin familj och förföljd av polis. Nu ska han utvisas tillbaka till sitt hemland där kristna hotas, vilket gör både han och hans arbetsgivare förtvivlad.
– Vi förlorar en viktig anställd, säger Ari Larikka och Fredrik Falkhage på Tess bilvård och service där Ali arbetat i två år. Om han får stanna vill de ge honom ett fast jobb.

Sprutbytesmottagning öppnar i Skaraborg

Nu startar Skaraborgs första sprutbytesmottagning i Skövde.
– Om vi sett att detta hade ökat missbruket eller varit osäkra så hade vi aldrig kunnat jobba vidare med detta, säger läkare Erik Backhaus.

Debatt: Ambulansvården viktig för Centerpartiet

Centerpartiet fanns på plats, dock inte klädda i profilkläder. Flera av de mer kända C-företrädarna hade förhinder, av familjeskäl, svarar de nu på frågan om varför det verkade som att de inte var på plats på ambulansdemonstrationen i Skara i lördags.

Många kvadratmeter för pengarna i Skara

Hur mycket bostad du får för pengarna varierar stort beroende på var i landet du är beredd att bosätta dig. En ny kartläggning från Svensk Fastighetsförmedling visar att är man ute efter en billig bostadsrätt så är priserna i Skara förmånliga.

Motormännen delade ut Årets hjulklapp

Årets hjulklapp gick till riksdagsledamot Sten Bergheden (M) och kommunens hemtjänstpersonal, det priset togs emot av avdelningschef Carola Låstberg.

Fängelse och skadestånd – domen fastställd för mordbrännare

Mannen satte eld på en lägenhet i Falköping. Senare samma natt greps han i ett hus i Karleby. Nu döms han till tre års fängelse samt skadestånd på drygt 550 000 kronor.

Tänk att få en julklapp som bär på många minnen

Det är ganska exakt en vecka kvar till julafton och två veckor kvar till nyårsafton. Förutom midsommar och bröllop kanske de två dagar många har lite panik över kläder.
Artikel 2 av 9
Nya spekulanter på kupolen
Tillbaka till startsidan