Föreställningen är en humorshow med magi och verbal graffiti - men glöm tanken på en bländande glitterrevy. Publiken får möta denne trollkarl och komiker i en avskalad, personlig och värmande föreställning med närhet, humor och överraskningar – annars vore det inte Thorsten Andreassen. Hans specialitet: att använda munnen för att jonglera med pingisbollar.

– Jag har ju haft flera figurer och karaktärer som jag arbetat som unders många år, så som Magic Thor med glitterhatt, extravagant kostym och skor. Jag gillar det glittriga och överdrivna. Men nu ville jag göra något avskalat. säger han i ett pressmeddelande.

Det innebär att han kommer att kliva ur sina tidigare scenroller för att komma närmare sin publik.

— Och just det kan jag bäst göra om jag är mig själv där på scen. Det är via humorn som jag kan sätta fingret på vår ganska allvarliga tid, säger Thorsten.

— Humor är för mig det yttersta vapnet för att visa något allvarligt. I min nya show ska jag få publiken att sväva. Det kan lyckas om publiken vill!

Den 28 februari gör hans turné ett stopp på Rosres Salonger i Skara.

Om Thorsten Andreassen

54 år, bosatt i Stockholm, pappa till tre pojkar mellan 12 och 21 år.

Startade Stockholm..

Om Thorsten Andreassen

54 år, bosatt i Stockholm, pappa till tre pojkar mellan 12 och 21 år.

Startade Stockholm Street Festival för elva år sedan som idag sommarturnerar i Sverige

Driver Funnybones Production som lyfter fram nya svenska och internationella gatuartister och förmedlar olika slags showpersonligheter, ståupp-komiker och nycirkusartister.

Annons