Skaraborgs Läns Tidning

Annons

Linda Svensson ser världen genom kameralinsen

Linda Svensson ser världen genom kameralinsen

Håltimmar och en överarbetad hjärna fick Linda Svensson att ta med sig kameran och bege sig ut på Göteborgs gator. Idag har hon mer än tusen följare på Instagram.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Många kvadratmeter för pengarna i Skara

Hur mycket bostad du får för pengarna varierar stort beroende på var i landet du är beredd att bosätta dig. En ny kartläggning från Svensk Fastighetsförmedling visar att är man ute efter en billig bostadsrätt så är priserna i Skara förmånliga.

Fängelse och skadestånd – domen fastställd för mordbrännare

Mannen satte eld på en lägenhet i Falköping. Senare samma natt greps han i ett hus i Karleby. Nu döms han till tre års fängelse samt skadestånd på drygt 550 000 kronor.

Unga misstänks för hets mot folkgrupp – lade ut rasistiska bilder på klassens snapchat

De båda 15-åringarna lade ut bilder och kommentarer med rasistiska anspelningar på klassens snapchatgrupp. Nu åtalas de för Hets mot folkgrupp.

Högskolan får miljoner från KK-stiftelsen

Under 2019 startar Högskolan i Skövde tre nya projekt inom sin forskningsmiljö INFINIT. I samtliga fall rör det sig om projekt som drivs i samverkan med näringslivet och där KK-stiftelsen är den huvudsakliga finansiären. Totalt omfattar projekten närmare 35 miljoner kronor, pengar som stärker både näringslivets och Högskolans konkurrenskraft.

Ett hinder undanröjt för E20:s ombyggnad förbi Skara

Det var ett stort frågetecken för Trafikverket när regeringens avgörande om ett överklagande om E20 förbi norra Skara skulle bli klart. Med tanke på det osäkra regeringsläget befarade man att det skulle kunna ta lång tid.
Men nu har övergångsregeringen tagit ett beslut om överklagandet, som avslås. Det innebär att ett hinder är undanröjt för ombyggnationen.

Toppolitiker i Vara oroas över ambulansneddragning

Varas oppositionsråd Gabriela Bosnjakovic (M) instämmer nu i den oro som bland andra Skaras moderata kommunalråd yttrat över kommande besparingar på ambulansen.
– Jag är djupt bekymrad av konsekvenserna. Det är oerhört viktigt och bra med en dialog på alla nivåer, där vi gärna finns med från Vara kommun.

Våldsam man gripen av polis: ”Misstänks för flera brott”

En man greps på söndagskvällen sedan han ska ha gett sig på en annan man och bland annat utdelat slag och sparkar mot dennes ansikte.
Händelsen inträffade i området Petersburg i södra Skara och mannen anhölls senare på kvällen.
– Den gripne misstänks för flera brott, säger Tomas Vänerfors, stationsbefäl vid Lidköpingspolisen i en tidig kontakt kring ärendet.

Centern saknades på manifestationen

Just hemkommen från dagens manifestation mot nedläggningen av ambulans i Skara är jag glad över hur många som ställer upp i Skara när det verkligen gäller.
Artikel 2 av 9
Många kvadratmeter för pengarna i Skara
Tillbaka till startsidan