Leif Walterum har en lång kommunalpolitisk bakgrund. I januari 2018 lämnade han kommunpolitiken i Skövde efter 11 år som kommunalråd (C) och 26 år i kommunstyrelsen.

Företaget The Labyrinth meddelar i ett pressmeddelande att han blir ny senior rådgivare åt företaget.

Annons

- Vi är väldigt glada att vi kan knyta Leif Walterum till oss och han är en viktig pusselbit i vår strävan att bli Sveriges främsta public affairs-byrå inom hållbart samhällsbyggande och stadsutveckling. Med sin breda erfarenhet från kommunpolitiken i Skövde kommer Leif komplettera oss väl, säger Anders Ekdahl, VD på The Labyrinth

Leif har bred erfarenhet från en rad styrelseuppdrag inom det svenska organisationssamhället och näringslivet, bland annat LRF, SMÅA, Trästad Sverige, SKL FoU och Baltazar Science Center AB.

- Det känns väldigt roligt att ansluta till The Labyrinths kompetenta team och bidra med mina erfarenheter och nätverk för att knyta så många bra kontakter som möjligt för företagets bästa, säger Leif Walterum.

The Labyrinth beskriver sig själva som "experter på att bistå kunderna med politisk dialog och samverkan. Att utforma förslag, policies och budskap som har potential att leda till faktisk önskad förändring" samt "genom analyser och kartläggningar bistår vi våra uppdragsgivare att hitta rätt i de politiska processerna och beslutsfattandet".