Idag invigdes Skogsmulles rike på Billingen med en rungande Kollikok, som är Hej på mullespråk. Riket ligger utmed Åsbotorpsjön och längs vägen får besökarna möta Skogsmulle och alla hans vänner i deras små hus och kojor.

Intresset för satsningen är jättestort och en ansenlig mängd besökare hade kommit för att vara med på invigningen och förstås se alla spännande miljöer.

Den härliga skogen runt sjön är som gjord för äventyr, och med Skogsmulle och alla hens vänner blir det här en plats man gärna återkommer till för att lära om naturen och att vara rädd om den, för att ha skoj - Fjällfinas naturstig är hur kul som helst - och för att bara få njuta av en vacker plats med milsvid utsikt över bygden.

Det är gott om platser att sitta ned på, väl skyddat från regn och blåst, och vill man ta med eget fika och något att lägga på elden så går det utmärkt.

Ett stort plus är tillgängligheten, det är lätt att ta sig runt slingan och den är lagom lång. Det finns inte en unge som kommer att bli trött i benen och undra om det inte är dags att åka hem. Helt enkelt en underbar plats för hela familjen där man lätt spenderar några timmar.

LÄS MER: Dags att inviga sagorike