Annons

Kastriot gör kometkarriär

Kastriot gör kometkarriär

Han körde i diket på väg till sin första seniormatch som domare.
Men därefter har Kastriot Gerxhalius karriär gått spikrakt uppåt.
Efter debuten 2010 har 28-åringen avancerat nästan en division varje år – och nu är siktet inställt på allsvenskan, som han redan fått en försmak av.
– Med god struktur, målmedvetenhet och en ständig tävlan mot mig själv så är detta möjligt, säger Skarasonen.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Nytt rekord för cancerinsamling

Målet var att samla in över 100 000 kronor. Det slogs med råge. När nu årets summa för arrangemanget Alla blir vi drabbade på något sätt räknats ihop blev det nytt rekord.

Efter kritiken: Skara vill ha parkeringsstrategi

Nu ska Skara få en parkeringsstrategi. Det är kommunen som vill ha koll parkeringsmöjligheterna i stan i och med kommande ombyggnationer.

Vårdpersonal får mer betalt för helgarbete

Jobbar du helger i vården och är anställd av regionen? Då kan du få mer pengar i lönekuvertet idag.

Naturvän föreläser vid Hornborgasjön

Rikskänd skogsbiolog håller föredrag på Naturum Hornborgasjön Sebastian Kirppu är den rikskände skogsbiologen från Skaraborg som vigt sitt liv åt att rädda de sista resterna av gammal naturskog i Sverige.
På söndag, 27 maj, besöker han sina hemtrakter och håller ett föredrag vid Naturum Hornborgasjön där han berättar om hur skogen har förändrats under 60 år.

Insändare:

Inför valet 2014 lovade (S) att inte höja bensin- och diesel-skatten. Finansministerkandidat Magdalena Andersson (S) sa den 17 augusti 2014; ”Det är jättedyrt att tanka bensin som det är, vi ser inget behov av att höja bensinskatten”, sade hon då. Verkligheten vet vi idag.

Missnöje med minneslunden i Norra Ving: "Det är bedrövligt"

Reine Forsbom har sin pappa begraven i minneslunden vid Norra Vings kyrka. Varje gång Reine går dit med blommor och ljus irriteras han över det bedrövliga skicket.
– Det är inte kul att ha sin förälder så. Hade jag vetat detta hade det varit bättre att ta en vanlig gravsten, säger Reine.

OP-kören kämpar för överlevnad

40-årskrisen är inte bara namnet på Octo Puellaes jubileumskonsert ny på lördag. Det beskriver också läget överlag i skolkören.

Eleverna känner sig överkörda

En av fyra elever på Katedralskolan har skrivit under en namninsamling mot längre skoldagar i höst. Initiativtagarna menar att skolledningen inte tar någon hänsyn till elevernas fritid. I ett försök att få den extra timmen att försvinna startade klasskompisarna Vera Perisic, Hjalmar Klyver och Caroline Karlsson en namninsamling.
Artikel 2 av 9
Nytt rekord för cancerinsamling
Tillbaka till startsidan