Det är Marianne Blank, även delägare och vd för fastighetsbolaget Görans fastigheter, som kliver åt sidan och lämnar plats för Bosse Brännerud. Bosse har gott om branscherfarenhet, men väljer ändå att börja från golvet och jobba sig uppåt.

”Pryo nu i början”

Under sina första två veckor har Bosse varit, som han själv säger det, på pryo. Eller prao för er yngre läsare. Med det menar han alltså att han gått omkring och lärt sig om de olika arbetsuppgifterna som finns på hotellet.

— Jag har alltid jobbat så. Här har jag bland annat stått i disken och nu ska jag försöka lära mig bokningssystemet, det kan bli lite klurigt.

Annons

— Personalen som är här är helt underbara och har tagit emot mig med öppen famn.

Impad av hotellet

När Bosse pratar om sitt nya jobb är det med stor glädje.

— Det känns fantastiskt trevligt. Mycket för att ägarna har en sån positiv syn och är så härliga. Det här kommer bli bra.

Vad gäller själva hotellet är han minst sagt imponerad.

— Produkten är helt fantastisk. Det är ovanligt med ett sådant hotell som ligger så här utanför storstäderna, med den kvaliteten och upplevelserna.

Vill utveckla

Bosse beskriver sig själv som en kreativ människa, och ser fram emot att utveckla allt som utvecklas kan.

— Jag vill gärna utveckla tillsammans med andra lokala företag. Vi har en bra produkt här, som passar för att skapa en bra after work eller aktiviteter. Det är bara kreativiteten som kan stoppa oss, säger Bosse.