Utdelningen skedde i torsdags kväll i pausen av SHE-matchen mellan Skara HF-Västerås Irsta i Idrottshallen.

Motivering lyder:

Jörgen har under många år varit engagerad i Skara HF. Jörgen är en riktig eldsjäl och f..

Motivering lyder:

Jörgen har under många år varit engagerad i Skara HF. Jörgen är en riktig eldsjäl och föreningsmänniska som brinner för de uppdrag han haft genom åren. Under 80- och 90-talen var han engagerad pappa till tre handbollsspelande döttrar. Hans intresse för sporten, hans goda egenskaper som människa samt hans yrkesbakgrund har gjort att han sedermera haft diverse uppdrag i styrelsen för Skara HF. Allt från styrelseledamot till ordförande. Jörgen är duktig på att möta människor och knyta kontakter, vilket är ovärderligt då det ska skrivas kontrakt av olika slag. Utöver detta är Jörgen mycket engagerad i arrangemanget runt A-lagets hemmamatcher. Dessutom tar han på ett mycket förtjänstfullt sätt hand om de nya spelare som föreningen rekryterar. Han ser till att de får kännedom om Skara, att de trivs där de bor, och han fixar med det som behöver fixas. Jörgen har också sett till att Skara HF:s A-trupp numera har ett eget omklädningsrum. Detta rum har Jörgen egenhändigt renoverat och målat och ställt i ordning.

Jörgen inger förtroende, är mycket kompetent inom sina områden och han levererar resultat. Han är mycket uppskattad som kollega i styrelsen och mycket uppskattad av ledarna och spelarna i A-truppen.

Jörgen har med sitt stora engagemang inom föreningen starkt bidragit till att Skara HF:s A-lag sedan tre år tillbaka spelar i elitserien.

Jörgen har också under många år varit spindeln i nätet med att knyta kontakter med företag som föreningen idag har samarbetsavtal med.

Annons

Jörgen Lundh får 10 000 kronor till utbildning eller utvecklingsinsatser för verksamheten, och föreningen får 5 000 kronor till stöd och utveckling av föreningens barn-och ungdomsverksamhet.

Prissumman kommer användas till projektet #viställerupp, initierat av Svenska Handbollsförbundet.

#viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i SHE och Handbollsligan idag genomför för att visa på allas lika värde och att en handbollsspelare ställer upp för sina medmänniskor både på och utanför planen.