Johannesson: Ymers bojkott är bara löjlig

Johannesson: Ymers bojkott är bara löjlig

Under hela våren har jag försökt - men inte lyckats.
Nu får det vara nog.
Ymer-brödernas bojkott mot media är bara löjlig.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Skövde Pride blir större än någonsin

Två invigningstalare, ett kärt återseende av Valhalls Pride-party och fler utställare än tidigare. Årets Pridefestival i Skövde blir den mest fullspäckade hittills.
— Vi känner av ett väldigt stort intresse, säger ordförande Sarah Fagerström.

Skärmflygare fastnade i träd

En skärmflygare fastnade i ett träd på Ålleberg i Falköping under måndagskvällen.
— Han sitter fast 15-18 meter ovanför marken, säger Stefan Johansson, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten i Falköping.

Torkan slår hårt mot lantbruket

Vintern och våren var ovanligt torra i Sverige. Även veckorna sedan midsommar har regnet lyst med sin frånvaro. Nu börjar lantbruket känna konsekvenserna av torkan.
— Jag kan inte minnas att det någonsin varit så här torrt, säger Skarabonden Lennart Pettersson.

Åtalas för att ha misshandlat sambon

En man i Skara åtalas för att under flera års tid ha misshandlat, hotat och kränkt kvinnan som han hade ett förhållande med. Vid vissa tillfällen har parets gemensamma barn varit närvarande.

Ombyggnation av stationsområdet skjuts fram

Det har länge pågått diskussioner om att området kring stationshuset uppfattas som otryggt och behöver en ombyggnation. En upprustning var tänk att ske mellan maj och november i år men då inga anbud kommit in från entreprenörer tvingas kommunen nu att skjuta fram planerna.

Debatt: Återinför vårdbiträden

Återinför vårdbiträdena. De kan utföra enklare arbetsuppgifter som att servera lunchbrickor och tvätta kläder, Det föreslår Pär Johnson, distriktsordförande Liberalerna Skaraborg och partiledare Jan Björklund i en debattartikel.

Johanna Thydell: Låt barnen uppfostra oss istället

Barnen är experter på att uttrycka sina behov och de tycker också att det är naturligt att få ett nej ibland. Författaren Johanna Thydell uppmanar vuxna att lyssna och lära.

Travfesternas travfest levde upp till förväntningarna

Solen gassade och hovarna smattrade mot banan när finaldagen på travveckan gick av stapeln på söndagen. På läktarna och i picknickstolar runtomkring travbanan satt hundratals glada traventusiaster.
— Vi träffades här och blev lärde känna varandra för 15 år sedan och sedan dess har vi setts på StoChampionatet varje år, berättade Elesif Abrahamsson som satt vid ett bord med goda vänner.
Artikel 2 av 9
Skövde Pride blir större än någonsin
Tillbaka till startsidan