Skövde HF:s tränarskifte har rört upp många känslor i Handbollssverige. På Twitter har flera handbollsprofiler tyckt till om sättet som klubben behandlat Frisk.

Även om många nödvändigtvis inte kritiserar beslutet att skifta tränare så har en detalj upprört särskilt mycket - nämligen att klubben inte ens nämnde Magnus Frisks namn i pressmeddelandet som skickades ut under torsdagseftermiddagen.

"Har inte hela bilden såklart och vad som hänt bakom kulisserna.Men utifrån sett är behandlingen av Magnus Frisk (@slutatjafsa) från @SkovdeHF: styrelse komplett ovärdigt just nu. De nämner honom inte ens vid namn i pressmeddelandet.Efter 24 år som tränare i klubben", skriver Sportbladets handbollsjournalist Johan Flinck.

Den förre IFK Skövde-spelaren Magnus Johansson tycker också det är märkligt att Frisks namn inte tas upp i pressmeddelandet.

"De 23 tidigare åren struntar man i? Skövde HF har typ allt att tacka Frisk för...#Smidigt", skriver han.

Även Skövde HF-spelaren Fatos Kücükyildiz är kritisk - främst mot sig själv och sina lagkamrater.

"Tuff säsong ja, MEN. Vad ska man trolla med om man har ledande spelare som inte leverar match efter match, är det verkligen enbart tränarens fel? Den otroliga bristen på respekt och makt kåtheten. 20min innan träning för en 24års trogen tjänst. Jag mår illa", skriver niometersspelaren.

Annons

När SN-sporten pratade med Anders Löfvenborg under torsdagen sa han så här om att Magnus Frisks namn inte stod med i pressmeddelandet.

- Här bjöd vi till och gjorde en jättestor avslutning (för Frisk innan senaste hemmamatchen). Jag tycker det är skitdåligt att gnälla över att hans namn inte står i pressmeddelandet. Det är på så jävla låg nivå. Jag blir nästan förbannad när jag hör det, säger Löfvenborg.