Bloggaren Isabella Löwengrip, Blondin- Bella, är känd som en entreprenör med många bollar i luften där Löwengrip Invest utgör navet. Inom investeringsbolaget finns en rad företag, däribland skomärket Flattered, hår- och hudvårdsmärket LCC, och preventivmedelsföretaget Natural Cycles.

I höst tillträder Simon Sjögren från Torbjörntorp, utanför Falköping, som operativ chef för bolaget, blott 21 år.

– Jag vill inte hamna i ett ekorrhjul utan gillar utmaningar, men samtidigt har jag väldigt stor respekt för mitt jobb. Tanken är att jag ska lära mig efter hand, för vi alla i bolaget är unga och håller fortfarande på att bygga upp allt. Men det ska bli jättekul.

Efter gymnasiet på Music and Production i Skara, flyttade han till Stockholm för att studera till musikalartist på balettakademin. Då hade han hunnit med att vara både vara gyminstruktör för seniorer, göra telefonundersökningar på uppdrag av Länsstyrelsen och att sitta på golfbanans kansli. Ett år senare började han arbeta på Sveriges elevkårer. Via kontakter där fick han tipset att Löwengrip sökte en assistent. Han fick jobbet, fick allt mer ansvar och nu blir han operativ chef, med ansvar för samtliga bolag i koncernen.