Annons

Gamla godingar spelades

Gamla godingar spelades

Musikern och sångaren Kenneth Holmström är riktigt poppis. Festvåning Fyran var välbesökt under Fredagslunchen.
— Kul att vara här ännu en gång, sa entertainern.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

"Vänersborgaren" kvar i Skara

"Jag kan inte vara kvar i Skara, det går inte". Så sa "Skara-Bert" i slutet på juni i år. Istället skulle han bli Vänersborgare - och kommundirektören där öppnade famnen för entreprenören.
Men fortfarande har inget flyttlass gått. Han har nämligen inte bestämt sig för i vilken kommun han ska göra sin politiska comeback.

S-veteraner fick Erlanders medalj

De har nästan 80 år tillsammans i riksdagen. I lördags fick Sven-Gösta Signell, Skövde, Birgitta Johanson, Tidaholm, Anders Nilsson, Vara, och Kjell Nordström, Skara, ta emot Socialdemokraternas högsta utmärkelse, Tage Erlanders Hedersmedalj.

Regionens budget justeras

Justering av nästa års budget, gratis influensavaccin för riskgrupper och hur kollektivtrafik ska upphandlas är något av det som ska diskuteras när regionfullmäktige möts på tisdag.

Många avåkningar i halkan: "Snorhalt"

Räddningstjänsten varnar för svarthalka sedan flera bilar har åkt av vägen på riksväg 26 utanför Tidaholm.

Julmarknad med rätt känsla i Eggby

Julmarknadernas tid är här. På lördagen var det dags för Eggby-Istrum-Öglunda bygdegårdsförening att bjuda in till Vallegården i Eggby.

Anton lever sin dröm

Att hoppa från ett 4 000 meter högt berg, flyga nerför bergssidan i 270 kilometer i timman och avsluta med att träffa en två kvadratmeter stor skylt innan man utlöser fallskärmen, det är Skövdebon Anton "Squeezer" Andersson senaste projekt.

21 dog i värsta kraschen i Flygvapnets historia

Efter att ha levererat bombplan till Etiopien var de svenska piloterna på väg hem i ett chartrat plan. I ett oväder flög man fel och kraschade in i berget Monte Carro i Italien och 21 personer dog.
– Det skedde den 18 november 1947 och är den största flygolyckan i Flygvapnets historia, säger flyghistorikern Raymond Andersson.

Skara HK fortsatt på en poäng

Skara HK har inte haft någon önskvärd inledning i division 2. Senaste matchen mot Alingsås blev efter en omtumlande andra halvlek till slut en förlust med 18-26.
Artikel 2 av 9
"Vänersborgaren" kvar i Skara
Tillbaka till startsidan