Skaraborgs Läns Tidning

Annons

Elev blev slagen och biten

Elev blev slagen och biten

Ett verbalt bråk som började i klassrummet mellan två lågstadieelever eskalerade senare i matkön. En elev fick uppsöka vård efter att ha blivit biten.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Schemakaos inom omsorgen

Det råder en kaosartad schemasituation inom avdelningen för funktionshinder i Skara. Nu har facket kopplats in för att reda ut vad som har hänt för de personliga assistenterna.
– Jag förstår att de är frustrerade, men jag är glad att facket kontaktat oss och att cheferna tar det här på allvar, säger omsorgschefen Pernilla Magnusson.

Så handlar vi på Tradera – se 10 i topp-listan där du bor

Det senaste året har det i länet skett en massiv ökning för att köpa trädgårdsprodukter och datorkomponenter. Det visar statistik från auktionssajten Tradera. Även olika typer av samlarprodukter har blivit allt mer populära att handla.

Nu går sex bibliotek ihop

Biblioteken i Skara, Vara, Götene, Lidköping, Essunga och Grästorp gör gemensam sak och slår ihop sina system. Därmed kan du låna en bok i Vara och lämna den i Skara.

Elias Ymer vann i öppningsmatchen av Stockholm Open

Elias Ymer var uträknad under stora delar av matchen. Men till slut kunde han vända och vinna mot tysken Michael Marterer. Skarasonen vann med 4-6, 7-5, 7-5 när Stockholm Open inleddes på måndagskvällen.
– Det känns fantastiskt, jag slet av hela mitt hjärta, säger Ymer till Viasat efter matchen.

Leif blev kontaktad av bedragarna

Förslagna bankbedragare siktar nu in sig på äldre personer. Men - banken ringer ALDRIG upp sina kunder.
– Gå inte på det. De är väldigt förslagna och lyckades nästan lura mig, berättar Leif Nordh som själv har lång bankerfarenhet i Skara.

Varningen: Bedragare ringer Sparbankskunder

Sparbanken Skaraborg har noterat ökade fall av bedrägerier de senaste dagarna i Skara där bankens kunder blir uppringda av någon som utger sig att vara från banken eller agerar utifrån bankens uppdrag.

Ylva Petterson nytt kommunalråd

Nu är det klart. Ylva Pettersson ska leda de politiska arbetet i Skara. På måndagskvällen valdes hon till ny ordförande i kommunstyrelsen.

Stora satsningen: Nytt it-stöd till vården

Upphandlingen har försenats av ett överklagande, men när vårdens nya it-stöd kommer innebär det fördelar för både patienter och vårdpersonal.
Artikel 2 av 9
Schemakaos inom omsorgen
Tillbaka till startsidan