Skaraborgs Läns Tidning

Annons

Cancern drabbar aldrig rättvist

Cancern drabbar aldrig rättvist

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Planer på ny förskola uppskjutna

Förskolan Molekylen ville öppna en ny fristående förskola i Skara i januari nästa år, men planerna har skjutits på framtiden.
– Just nu har vi lagt det på is i och med att det inte finns lokaler tillgängliga, säger Hilan Noman i styrelsen bakom Molekylen.

Bildspel: 26 bilder från Skara IK:s derbyseger

Skara IK vände och vann efter förlängning i derbyt mot Falköping Blue Riders. Segersiffrorna skrevs till 4-3. Se 26 bilder från matchen i bildspelaren.

Charlies teater först med teaterversion av Agnes Cecilia

Maria Gripes bok Agnes Cecilia – en sällsam historia har älskats av generationer unga. Nu sätts den för första gången upp i teaterversion.
– Maria Gripes dotter Camilla ville att Charlies teater skulle göra den, säger Charlotte Kristensson, som skrivit manus.

De gör det bästa från Björn och Benny

Björn & Bennys musik är oerhört populär i Sverige. Det visar inte minst biljettförsäljningen till Revymakarnas nya föreställning, där tre fjärdedelar redan är slut. Nu laddar ensemblen för en show utöver det vanliga.

Här är veckans hetaste nyheter

Många ville se julgransflygningen med Skaraborgs flygflottilj och rånet under natten mot lördag väckte också stor uppmärksamhet. Här hittar du veckans mest lästa nyheter.

Nu börjar renoveringen av det gamla vattentornet

Nu är den stora upprustningen av gamla vattentornet i Skara snart igång. Det är en omsorgsfull renovering av den byggnadsminnesskyddade landmärket som ska göras, allt för att den ska kunna stå kvar länge till som en vacker byggnad för Skaraborna att vila ögonen på.

Här finns plats för hundskoj av alla de slag

Nu finns en ny stor inomhusanläggning för alla hundfrälsta. I helgen invigdes Hundskolornas nya lokaler i Skövde.
– Det känns fantastiskt kul, säger Agneta Sagebrand.

Insändare: Inte svenska köttet som ställer till det

Det är inte det svenska köttet som hotar vårt klimat. Strunta i stället i din långa flygresa om du vill minska klimatavtrycket. Det skriver LRF Västs ordförande Sofi Karlsson.
Artikel 2 av 9
Planer på ny förskola uppskjutna
Tillbaka till startsidan