Anna Svensson har alltid drömt om att öppna en egen butik. Nu blir den drömmen besannad, i slutet av september öppnar hon Design och känsla på Malmgatan. Artikeln var mest läst på webben i veckan.

LÄS MER: Ny butik med inredning och kläder öppnar i Skara

En bil hade kört in i ett sidoräcke i Götene. I bilen färdades en kvinna i 40-årsåldern och en fyra månaders gammal bebis.Kvinnan misstänks ha varit påverkad av alkohol, Nyheten fick stor uppmärksamhet av våra läsare.

LÄS MER: Misstänkt rattfyllo krockade – med bebis i bilen

Ett polispådrag utspelade sig vid Gällkvistskolan i Skara under torsdagen.Det handlade om en psykiskt sjuk man. Det var väldigt odramatiskt, enligt polisen.

LÄS MER: Stort polispådrag på Gällkvistskolan

”Det är inte brist på varma hjärtan som brinner för att hjälpa. Utan brist på en sjukhusledning och landstingspolitiker som förstår att en sjuksköterska extra istället för underbemanning kan innebära liv eller död” Insändaren från signaturen Din sjuksköterska fick stor uppmärksamhet på webben.

Annons

LÄS HÄR Insändare: Älskade patient

Alva Orrenvade är aktiv i Sverigedemokraterna i Skövde tillsammans med sin mamma Beatrice. När hon lade ut en bild på Instagram från arbetet vid valstugan drabbades hon av en hatstorm. ”Jag fick ta emot både hot och mycket hårda ord. Jag har säkert raderat 500 meddelanden”

LÄS HÄR: SD-politiker fick har och hot efter valbild