Next Skövde med samarbetspartners bjuder på Julrock mitt i julförberedelserna. Följande fyra band från Skaraborg bjuder på rockiga toner och värme i julstressen i ett stort tält på Hertig Johans torg:

• Hometown Marie – ett country/rockband från Mariestad/Lidköping, som reser till Nashville cirka två gånger om året för låtskriveri, alternativt samarbeten och spelningar.

• Browsing Collection. – bjuder på en energisk show med sin punkiga och metalinfluerade trallrock

Annons

• Kaross – metalbandet som har spelat på några av Sveriges största festivaler

• Holiday Cramps - ett rockband med en nyanserad blend av klassisk rock, grunge och till viss del fyrklanger.

– Att jobba med musik handlar om att dela med sig till människor, vilket välgörenhet också går ut på, så för mig går musik och välgörenhet hand i hand, säger Christoffer Särnefält, konferencier och bandmedlem i Holiday Crams.

Han fortsätter:

- Att Julrock i Skövde dessutom ger en plats för lokala band att synas och nå ut på gör att det känns extra roligt att få vara en del av evenemanget.

Evenemanget ingår i konceptet Generösa Skövde, olika aktiviteter där besökaren under julförberedelserna har möjlighet att bidra till välgörenhet.

– Vi hoppas att många Skövdebor vill ha ett litet avbrott i julförberedelserna och hjälper oss att fylla tältet och bössorna, säger Micael Worbin, evenemangsansvarig på Next Skövde.