1. Se tjuvarnas livsfarliga kupp - rånar Postnord-lastbil i 80 km/h

Paket för 2,5 miljoner tros ha försvunnit. Många försvann på vägen mellan Vara och Alingsås och fyra personer i ”paketligan” kunde åtalas. Avslöjandet är en actionfilm på riktigt. oktober

2. Misstänkt stöld av sadel i Skara - se filmen när den blir stulen

En exklusiv sadel värd 37 500 kronor stals från Skara hästsport i en fräck kupp som involverade en hundbur och en katt i april. Med hjälp av övervakningsfilmen kunde polisen senare identifiera tjuven, som hade sadeln liggande hemma hos sig.

3. Power big meet 2017

Stämningen var på topp inne på området där årets upplaga av Power Big Meet gått av stapeln, kan man se i filmen.

4. Teglaskolan i Skara brinner

Annons

Natten till dagen då skolorna började igen i Skara började Teglaskolan i Skara att brinna. Skolan skulle snart rivas då Viktoriaskolan var klar och branden gjorde att det inte blev en första skoldag i den nya skolan som planerat på grund av brandröken.

5. Studentbalen i Skara 2017

Se alla studenter tåga genom Botan under årets studentbal.

6. Tyst minut över Skaraborg

Klockan 12 den 10 april stannade Sverige i en tyst minut för att hedra de offer som omkom i fredagens terrorattack på Drottninggatan i Stockholm. Regeringen var de som utlyste en nationell tyst minut.

7. Bert Karlsson om framtidsbesluten

Skaras entreprenör berättade juni om varför han avvecklar sig från staden som i mångas mun är kopplad till just honom. Han pratar även om framtiden och om samtalen som förs med etablerade partier inför en politisk comeback till nästa val. Dock visade det sig bli ändrade planer under hösten.

8. Se våldsamma branden i Skara

Ett hus vid Hindsbogatan började brinna på morgonen den 26 april. Branden startade i en parkerad bil.

9. Räddningstjänsten bekämpar branden på Teglaskolan

Ett annat filmklipp från släckningsarbetet av Teglaskolan.

10. Trafikkaos på Klostergatan

Problemen med felparkerade bilar på omgjorda Klostergatan fortsätter. På torsdagen femte januari kunde flera lastbilar inte ta sig fram och böteslapparna duggade tätt.