1. Barnens Matfestival

1. Pannkaka med sylt och grädde, festis. Finns även glutenfri och laktosfri.

2. Våffla med sylt och grädde.

2. Pitchers

1. Falafel på ciabattabröd med yoghurtsås. VEGETARISKT

2. Kolgrillad fläskytterfilé på ciabattabröd med BBQ-sås.

3. Babemba

1.Tigadèguèna/Domoda/JordnötsgrytaJordnötskräm, eko lök, salt, eko tomat, ingefära, eko vitlök, lagerblad okra, soumbala (en krydda från Mali).

A. Vegan (sötpotatis & yam) serveras med ris. VEGANSKT

B. Kycklingfilé närproducerad, serveras med ris.

2.Gwambora/SopkandjaVästafrikansk okragryta. Färsk okra, eko-lök, eko-tomat, soumbala, ingefära etc. Serveras med ris med grönsaker.

A. Vegan (sötpotatis & yam) serveras med ris. VEGANSKT

B. Nötkött (högrev) närproducerad, serveras med ris.

4. PA Langos

1. Vegetarisk: Vitlök, rödlök, oliver och gräddfil/soygurt. VEGETARISKT

2. Ost & skinka: Vitlök, ost, skinka och gräddfil/soygurt.

3. King: Vitlök, rödlök, caviar och gräddfil/soygurt.

4. Dessert: Jordgubbssylt och vispgrädde/soyvisp. DESSERT

Alt 1, 3, 4 går att få som veganskt och alt 2 går att byta skinka mot caviar.

5. Casey´s Fish & Chips

Annons

1. Garlic Mushrooms – Vitlöksmarinerade champinjoner som doppas i Guinessbaserad frityrsmet. Serveras med handskurna pommes frites, vinäger och egengjord vitlöksmajonnäs. VEGETARISKT

2. Beerbatterd Fish and Chips - Ekologisk koljafilé som doppas i Guinessbaserad frityrsmet. Serveras med handskurna pommes frites, vinäger och egengjord tartarsås.

6. Indisk Mat

1. Indisk tallrik: Samosa, ris, nanbröd, indisk sallad, pommes med indisk sås. VEGETARISKT

2. Indisk tallrik: Samosa, ris, indisk kebab (nöt), nanbröd, indisk sallad, pommes med indisk sås.

3. Mini-Gyros (Stekt Kyckling), pommessallad med sås.

7. Bogrens Salonger

Svamp från Franzéns Champinjoner, Tidaholm, smaksatt med ost från Almnäs Bruk, Hjo, toppad med krispigt sidfläsk från Källby i Götene.

8. Restaurang China Town

1. Stekta nudlar med grönsaker. VEGETARISKT

2. Friterad kycklingfilé (sötsur- eller currysås).

3. Grillspett med sataysås.

4. Vietnamesiska vårrullar.

9. Hållbar

Hållbars hållbara 3 rätter

10. Flying Brewery

Japanese1. Tofu Bowl. VEGETARISKT

2. Pork Yakiniku Bowl.

11. Viltmat

Älg- och vildsvinskebab i varmt bröd med hemgjord dressing.

12. Viltmat

Vildsvinsribs med hemgjord coleslaw.

13. Mattiasmat-Golfen-Orangeriet-Mode-Catering

1. Linssoppa med kokosmjölk, currystekta krutonger, toppad med Värsås yoghurt, friterade linser samt färsk koriander. VEGETARISKT

2. Bakad Mowitzkyckling fylld med sommarkantareller serveras med körvelsyrad sommarkål, kantarellmajjo samt potatis marinerad med lagrad prästost från Falbygden och microgrönt från Nordamark.

3. Bakad crème på vit choklad, färskost och gårdsmjölk från Värsås med botten på brynt smör och rostad havre. Serveras med kompott på svenska äpplen, ingefära och grön kardemumma. DESSERT

14. Vänercatering

1. Slättaspett (hälta, hälta - kyckling och fläsk) med chips, ramslöksdipp och teriyakidressing.

2. Rårörda bär med smulcrunch serveras med baileyscream. DESSERT

15. Restaurang Riviera

1. Falafel med bröd och sallad. VEGANSKT

2. Kolgrillad svensk entrecôte från Skövde Slakteri serveras med nybakat bröd, sallad och dressing.

16. Sällskapet

1. Sällskapets Pulled beef-Burger på svenskt högrev från Skövde slakteri. Serveras med briochebröd, sötpotatispommes, bakad tomat och parmesankräm.

2. Sällskapets Fisk- och skaldjursgryta. Serveras med hummersås, rotsaker från lokala gårdar, parmesankräm, smörstekta brödkrutonger, riven parmesan, krasse och dillsallad.

3. Sällskapets Pajvariation. Äpplepaj med äpplen från Bramleys äppelodling i Lidköping samt blåbärspaj med blåbär från Kaggestorp gård i Hjo. Serveras med vaniljsås och vit choklad. OBS! en rätt innehåller en paj av varje smak. DESSERT

17. Pensionat Klåvasten

1. Våffla med skagenröra.

2. Våffla med rökt skinka, créme fraiche, ost och rödlök.

3. Våffla med créme fraiche, rödlök, rom och dill.

4. Våffla med sylt och grädde. DESSERT

Finns även glutenfri våffla

18. Naturbordet

På en bädd av varm sallad med färskpotais, ramslök, trattkantarell kan du välja:

1. Alvedsrökt Picnicbog. (Närproducerat)

2. Alvedsrökt Kycklingvingar/klubbor. (Närproducerat)

19. Festivalbananen

Friterad banan med glass. DESSERT

20. By Chefs

1. Grilltjiisburger – grillost, picklad chili & rödlök, aioli, sallad och bröd. VEGETARISKT

2. Localburgers – nötfärs, källarrökt bacon, cheddar, picklad rödlök, sallad, burgerdressing och bröd.

Mat