Annons

Annons

Annons

Skara

Insändare
Grattis, Gustaf Olsson!

Läser i SkLT att Skaras förre kommundirektör, Gustaf Olsson, utsetts till Årets offentliga chef. Bara att lyfta på Stetsonhatten och säga Grattis, Gustaf Olsson! skriver insändarskribenten.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Skaras tidigare kommundirektör har prisats som årets offentliga chef – det lyfter insändarskribenten på Stetsonhatten för.

Bild: Ida Sundén

Annons

Nu är han kommunchef i Ulricehamn och en mycket omtyckt sådan har jag förstått. Gustaf får priset för sin underbara personlighet och närhet till personalen inom kommunen.

Delaktighet och att han visar förtroende för sin personal är delar som lyfts fram i prismotiveringen. Liksom att han skapar en kultur och organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och växer. Gustaf ger ansvar och tillit, lyssnar på personalen och tar till sig deras synpunkter.

Annons

Annons

Faksimil ur SkLT 29 mars 2023.

Det visar vilken fantastisk person och ledare som Skara kommun tappade på grund av förra kommunalrådets härskarteknik och ledarstil.

Jag önskar samtidigt Skaras nuvarande kommundirektör all framgång i sitt arbete för kommunens bästa!

Lars Lundberg

Skaras tidigare kommunalråd, numera oppositionsråd, Ylva Pettersson har getts möjlighet att svara på insändaren innan publicering men har avböjt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan