Annons

Annons

Annons

Götene

SkLT fortsätter satsa på livesport – så tar du del av sändningarna

Nu ändrar vi om i våra prenumerationspaket och gör mer innehåll exklusivt för dig som betalar mer. Vi lovar bland annat en fortsatt satsning på lokal livesport.

Med paketet +Allt får du som prenumerant tillgång till dina lokala nyheter, livesport, Expressen samt Dagens Nyheter.

Bild: Patricia Svensson

Annons

Under våren har vi sänt flera lokala fotbollsmatcher – en satsning som vi kommer hålla i även under sommaren och hösten.

Vi har under våren också lagt ner mycket tid på utformningen av vårt livesportinnehåll och hur det presenteras för dig på Skaraborgs Läns Tidning. Målet är att göra det så tydligt och enkelt som möjligt att ta del av våra livesändningar, repriser och höjdpunkter och det gör vi med en helt ny livesportsida.

För att ta del av livesporten krävs från och med nu en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt eller SkLT:s e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för dig som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

– Förutom all vår livesport innehåller +Allt-paketet tillgång till såväl Dagens Nyheter som Expressen som gör att du kan fördjupa dig i såväl lokala som nationella och internationella nyheter, säger tidningens chefredaktör Adam Jönsson.

Annons

Annons

Något annat som blir exklusivt för dig som är prenumerant på +Allt, e-tidning eller papperstidning är tillgången till över 40 lokala nyhetssajter – så som Västgöta-Bladet, Falköpings Tidning och Skövde Nyheter samt exempelvis Sydsvenskan. Här kan du se vilka lokala nyhetssajter som ingår.

Vi adderar också tillgång till sportprodukterna Folkracepuls och Bandypuls för alla som prenumererar på e-tidning eller papperstidning.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och all journalistik på Skaraborgs Läns Tidning såväl som alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Har du frågor om din prenumeration eller de uppdaterade prenumerationspaketen kontakta kundservice på telefon 010-709 79 00.

Fakta

Det här ingår – paket för paket:

+Allt: Din lokala nyhetssajt och ytterligare ett 40-tal lokala nyhetstitlar runt om i Sverige. Här kan du se vilka nyhetssajter som ingår. I det här abonnemanget kan du också ta del av Dagens Nyheters och Expressens sajter.

Total: Din lokala nyhetssajt alla dagar och papperstidning samt e-tidning tre dagar i veckan. Även i det här abonnemanget ingår övriga nyhetssajter i Bonnier News Local – och all livesport på skaraborgslanstidning.se. Nu ingår också Bandypuls och Folkracepuls i abonnemanget.

Digital Premium: Din lokala nyhetssajt alla dagar och e-tidning tre dagar i veckan. Även i det här abonnemanget ingår övriga nyhetssajter i Bonnier News Local – och all livesport på skaraborgslanstidning.se. Nu ingår också Bandypuls och Folkracepuls i abonnemanget.

Digital: Alla lokala nyheter på skaraborgslanstidning.se och i nyhetsappen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan