Annons

Annons

Annons

Bonde söker fru

Strutsbonden inför tv-debuten: ”Känner att jag saknar något”

Han är snäll, händig och gillar närhet – både med strutsar och människor. Men efter att ha varit singel i många år har Michael Klingstedt inga planer på att stoppa huvudet i sanden. Istället ska han dejta framför tv-kameror i sommar.

För tidningen berättar han vilken sorts kvinna han söker efter, vad som är avtändande, hur han ska lyckas hålla hela processen hemlig och mycket mer.

Vad är det som får Michael Klingstedts hjärta att slå börja pulsera och vad skulle få honom att fly snabbare än en struts kan spurta? Undertecknad träffade honom vid strutsfarmen som han bedriver på sin gård i Gökhem för en pratstund inför hans medverkan i det klassiska programmet Bonde söker fru. Den sjätte april ser vi honom i tv-rutan, därefter återkommer han igen i höst.

Bild: Julia Kråklind

Annons

Tidningens reporter hinner knappt parkera bilen innan den 57-årige strutsbonden Michael Klingstedt kommit fram för att hälsa med ett stort leende. Han visar med van hand runt bland sina djur på gården innan vi slår oss ned i gårdsbutiken. På Anguntorp lever nämligen såväl hästar som 14 strutsar i varierande storlekar och de ter sig vara lika gästvänliga som sin ägare. Dessutom är de allra minsta strutskycklingarna bara några dagar gamla.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan