Annons

Annons

Annons

Skaraborg

Nestor har överlagt – dessa tävlar i första och andra delfinalen

Snart drar musiktävlingen Nestor Next igång. De 16 band som är med och tävlar om fem finalplatser har blivit utvalda. Redan nu har gruppen avslöjat nästan hälften av namnen för tidningen.

– Vi är supernöjda och näst intill överväldigade över uppslutningen. Det har varit en svår urvalsprocess, då underlaget varit otroligt bra, menar Nestors keyboardist Martin Frejinger som är tävlingens projektledare.

Hårdrocksbandet Nestor och deras folkfest vid namn Nestorfest, har startat en egen musiktävling. 33 grupper nappade och ansökte om att få vara med. Nu återstår enbart 16 tävlande, som ska få uppträda på O'Learys i Falköping med start den 15 april. Arkivbild från förra årets Nestorfest.

Bild: Olof Darius

Annons

En plats på årets upplaga av bandets festival i Falköpings Folkets park, den 11 augusti. Gage, hotellrum, catering, rider och egen loge i samband med spelningen. Plus en inspirationssession med Nestor själva. Det är vad banden som blivit utvalda i Nestor Next tävlar om. Den sista anmälningsdagen var förra veckan, den 15 mars, och när undertecknad når Martin Frejinger på telefon är han mycket nöjd:

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan