Annons

Annons

Annons

Kultur & Nöje

Byter ut heta stolen – nu är det Jonas som ställer frågorna

Det räckte inte att vinna Postkodmiljonären för Jonas von Essen. Snart ser vi honom i tv-rutan igen, när han tävlar i klassiska Jeopardy – mot andra kändisar.

– Då handlar det ju inte bara om hur mycket man vet, och hur man säger det, utan framför allt om tajmingen. Det finns mycket som kan gå fel, menar han.

I slutet av januari kammade han hem en miljon kronor, efter att ha svarat rätt på varenda fråga i Postkodmiljonären. Nu är det dags för 31-årige Jonas von Essen att visa ifall han även har det som krävs för att vinna Jeopardys kändisspecial-turnering. Först måste han ta sig till semifinal – hur det går återstår att se på måndag kväll.

Bild: Warner Bros. Discovery

Annons

Den dubbla världsmästaren i minne, och hedersskaraborgaren, Jonas von Essen fick ett telefonsamtal från kanal 5 i början av december. Det var ett samtal han förmodligen direkt placerade djupt in i sitt minnespalats, för att aldrig glömma. Produktionen hade nämligen planer på att ta över det anrika programmet Jeopardy, som sändes senast 2015. De ville ha en säsong med kändisar som tävlar mot varandra och undrade därför om Jonas var sugen på en sådan utmaning.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan