Annons

Annons

Annons

Kultur & Nöje

Slutsålt: Hyllade komikern gör ett extra stopp i Skaraborg i höst

Anders ”Ankan” Johanssons show i Skövde i vår är slutsåld. Men om du inte fick biljett den gången får du nu en ny chans.

”Alla känner Ankan” är Anders Johanssons första egna humorshow som handlar om att leva och att ta sig igenom livet.

Bild: Pressfoto

Annons

På grund av det höga trycket på biljetter till showen har många orter sålt slut på biljetter, däribland Skövde. Nu får Skaraborgarna en till chans att haffa en biljett – när Anders ”Ankan” Johansson kör en vända till i kulturhuset till hösten.

– Det är en ynnest att få göra detta och jag känner en väldig tacksamhet inför att människor faktiskt kommer och tittar. Det är stort för mig. Jag tycker föreställningen blir bättre och bättre. Det är det roligaste. Att försöka få till något litet extra varje kväll. Att det utvecklas.  Sen har jag haft fantastiska kvällar på många ställen, säger Anders “Ankan” Johansson om den kommande höstturnén.

Annons

Annons

”Alla känner Ankan” är Anders Johanssons första egna humorshow som handlar om att leva och att ta sig igenom livet.

Den tar upp både svåra och lättsamma ämnen och låter publiken möta en mer personlig “Ankan” där han delar med sig av vardagens tristess, panikångest, politik och mycket av det andra som inte alltid får plats i den offentliga bilden.

Biljetterna börjar säljas den 15 februari.

Fakta

Om Anders ”Ankan” Johansson

Anders “Ankan” Johansson är komiker, programledare och skådespelare. 2020 fick han Det svenska humorpriset i kategorin Årets manliga komiker. Han har medverkat i en rad tv-program som bland andra Bäst i test, På spåret, Fredagsmyset, Parlamentet och Djursjukhuset samt i rollerna som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan, Berts pappa Fredrik i serien Bert på C More och som Ragnar Vanheden i långfilmen Se upp för Jönssonligan.

Anders “Ankan” Johansson är för många även känd som den ena halvan av humorduon Anders & Måns, där andra halvan utgörs av Måns Nilsson. Duon har arbetat tillsammans i över 20 år och har bland annat hörts i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. De ligger även bakom tv-program som Fråga Anders och Måns och Succéduon med Anders och Måns samt den populära podden Fråga Anders och Måns. Anders & Måns har också turnerat runt med de hyllade scenföreställningarna Primater med topplån, Nu har vi väl trevligt och Så funkar det – the show!. 2022 tilldelades Årets Mensapris till humorduon Anders och Måns för att under 20-års tid lyft kunskap på ett lättförståeligt och underhållande sätt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan