Annons

Annons

Annons

Skövde AIK

SkLT sänder flera matcher med Skövde AIK: ”Otroligt roligt”

Här kommer ett glädjebesked för dig som prenumererar på Skaraborgs Läns Tidning och gillar fotboll.

SkLT sänder fyra träningsmatcher med fjolårssuccén Skövde AIK – direkt på sajten.

– Det känns otroligt roligt att kunna visa flera av SAIK:s försäsongsmatcher, säger chefredaktör Adam Jönsson.

SkLT sänder fyra av SAIK:s träningsmatcher.

Bild: Carl Sandin

Annons

Skövde AIK stod i fjol för en strålande säsong i comebacken till svensk elitfotboll. På upptaktsträffen tippade den samlade mediekåren SAIK på nedflyttningsplats. Laget slutade till sist femma, bara fyra poäng från allsvensk kvalplats.

– Efter fjolårssuccén blir det väldigt spännande att se var laget står inför seriepremiären, säger Adam Jönsson, chefredaktör.

Annons

Fyra av Skövde AIK:s försäsongsmatcher kommer att gå att se direkt på SkLT. Bland annat hemmamötet med IFK Värnamo, som spelas 25 mars – veckan innan superettan kickar igång.

– Vi vet sedan tidigare att våra prenumeranter är intresserade av livesänd idrott, inte minst fotboll, säger Adam Jönsson.

I säsongspremiären av superettan – den 2:a april – möter SAIK Utsiktens IK på bortaplan.

Fakta

Här är matcherna SkLT sänder

4 februari: Östers IF–Skövde AIK, 15.00

11 mars: Örgryte IS–Skövde AIK, Tid meddelas senare

18 mars: Skövde AIK–IF Karlstad, 14.00

25 mars: Skövde AIK–IFK Värnamo, 14.00

Annons

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på skaraborgslanstidning.se måste du vara prenumerant på Skaraborgs Läns Tidning. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på skaraborgslanstidning.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på skaraborgslanstidning.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan