Annons

Annons

Annons

Jonas chans på miljonen

Jonas vann en miljon: ”Trodde nog att jag hade fått hjärnsläpp”

Det var en jublande Jonas von Essen som kammade hem hela tävlingen Postkodmiljonären i lördags. Men att han skulle lämna studion som en vinnare var han först inte säker på.

– Istället för att bara säga det jag trodde var det rätta svaret funderade jag på hur jag skulle göra. Kastar jag bort min sista livlina och svarar fel blir det ändå tidernas tv-ögonblick, så jag tog risken, återberättar han.

Det gick hela vägen för minnesvärldsmästaren och hedersskaraborgaren Jonas von Essen i lördags. Han fick dessutom användning av sina skådespelartalanger, när han ville dra ut på spänningen så långt det bara gick i Postkodmiljonären.

Bild: Pressfoto/Emilia Dalén

Annons

Några få minuter återstod innan det skulle avgöras en gång för alla under lördagskvällen. Postkodmiljonären hade dragit igång och det var äntligen dags för programledaren Rickard Sjöberg att ställa den allra sista frågan till 31-årige Jonas von Essen. Men det tv-publiken och alla därhemma förmodligen undrade över var snarare om minnesvärldsmästaren och hedersskaraborgaren skulle gå hem som en miljonär efter att ha svarat, eller om han behövde nöja sig med 10 000 kronor?

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan