Annons

Annons

Annons

Vara

Då kommer populära komikern till Konserthuset: ”Väldigt rolig”

Den 28 oktober kommer komikern Anders ”Ankan” Johansson till Vara Konserthus med sin första egna humorshow.

– ”Alla känner Ankan” blir en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt, säger komikern.

Text

Annons

Turnén inleds i ”Ankans” hemstad Malmö och rullar sedan genom Sverige med totalt 27 stopp. Den 28 oktober uppträder han i Konserthuset i Vara.

– Jag längtar till alla orter men lite extra till Falkenberg för det var så himla länge sen jag fick besöka den fina teatern. Sen är det alltid extra härligt att få stanna till och titta på Vara stationshus! Det känns bra, nervöst såklart, och än så länge lite för långt. Om vi bara lyckas koka ner allt till en lagom stark soppa så kommer det bli fint, hälsar Anders “Ankan” Johansson i ett pressmeddelande inför premiären.

Annons

Annons

Komikern känns av många igen från tv-programmen ”På spåret”, ”Parlamentet” och ”Bäst i Test”. Han slog igenom som ena halvan av humorduon Anders & Måns, som gjort radio, tv och flera shower under de 20 år de jobbat tillsammans.

Höstens show ”Alla känner Ankan” är Anders Johanssons första soloprojekt.

– Alla känner Ankan blir en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. Det blir personligt men inte privat som man säger, säger Anders “Ankan” Johansson.

2020 fick han Det svenska humorpriset i kategorin Årets manliga komiker. Foto: Pressbild/Morgan Norman.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan