Annons

Annons

Annons

Kampsport

Nu eller aldrig – Falköpingssonen Håkon ”Döden” Foss sista fajt

Plötsligt tar livet en ny vändning och man inser att det finns andra saker i livet som måste prioriteras. Efter att Håkon ”Döden” Foss fick barn insåg han att tiden som professionell MMA-fighter var över. Men innan han kunde lägga handskarna på hyllan ville Håkon avsluta karriären med en sista match. I Superior Challenge i Stockholm försvarade han sin titel mot den svenske utmanaren Robin Roos.

– Jag kunde ha gett upp medan jag var på toppen, men en riktig champ försvarar sin titel minst en gång. Jag är 35 år och jag har inte lyckats ta mig till UFC eller en major league. Hur mycket mer ska jag offra för något som kan ha varit?

Håkon ”Döden” Foss, en MMA-fighter som kommer från Falköping från början, gick sin sista fight i karriären. Foto: Morten Lauveng

Annons

Håkon växte upp i Falköping. Han började redan som fyraåring i Falköpings atlet- och brottarklubb. Han tävlade med klubben FABK runt i Sverige och höll på tills tonåren men då kom annat som fångade Håkons intresse. På skolgården var han dock pojken som ibland hamnade i bråk. Men det var i tonåren som det började spåra något ut. Livet blev lite väl mycket av fest, fylla och stök.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på skaraborgslanstidning.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan