Annons

Annons

Annons

Annons

Skaraberg

Kellfri flyttar huvudkontor och får ny utställningshall

Kellfri meddelar nu att de flyttar från de gamla lokalerna på Munkatorpsgatan mittemot Coop och in i en ny och uppdaterad lokal med stor utställningshall på andra sidan stan.

Kellfri flyttar nu både kontor och utställningshall från lokalerna vid Coop till Storsvängen på Skaraberg där ÖoB tidigare huserat.

Bild: Jeanette Fredriksen

Annons

Kellfri har de senaste årtiondena hållit till på Munkatorpsgatan i Skara, men skriver i ett pressmeddelande att de känt att lokalerna inte räckt till och att ytorna för utställningen varit för små.

– Vi har haft kontorsbrist och fått göra temporära lösningar vilket inte varit optimalt. Samtidigt har vi suttit i två olika byggnader vilket gjort att det inte blivit samma samhörighet som vi behöver, säger Kellfris vd Carl-Axel Svensson.

Annons

Annons

I jakt på allternativ fick de nys om lokalerna på Storsvängen 2, som tidigare inhyst bland annat ÖoB. En dialog startades då med G&K Blank fastigheter AB.

Kellfri flyttar nu in i lokalerna på Storsvängen 2 som ägs av G&K Blank fastigheter AB. Foto: Pressbild

– Sedan dess har det gått fort och vi har redan hittat köpare till våra befintliga lokaler, säger Carl-Axel Svensson.

Johan Carlberg som är vd på G&K Blank fastigheter är också nöjd med lösningen.

– Det känns fantastiskt kul att Kellfri nu kan samla sina tjänstemän i nya toppmoderna lokaler och ha möjlighet för vidare expansion, säger han.

Den nya utställningshallen blir nu tre gånger så stor, cirka 900 kvadratmeter.

– Vi har länge önskat att försäljning, inköp, ekonomi och utveckling skulle sitta i samma lokaler och nu har äntligen drömmen blivit sann. Målet är att våra nya lokaler skapar än mer samhörighet och trivsel samt gör oss stolta över att tillhöra Kellfri, avslutar Carl-Axel Svensson.

Annons

Annons

Till toppen av sidan