Annons

Annons

Annons

Kvänum

Efterlyser bästa platserna för laddstolpar: ”Utlyser tävling"

Kvänum Energi ska sätta upp fem laddstolpar, och tar nu hjälp av allmänheten för att hitta de bästa platserna för dessa.

− Vi vill gärna ha förslag på platser som man inte tänker på i första taget, säger Johan Lindqvist som är vd på Kvänum Energi i ett pressmeddelande.

Text: 

Johan Lidén marknadsansvarig på Kvänum Energi tillsammans med vd:n Johan Lindqvist (th).

Annons

Ett antal laddstolpar för elbilar finns redan tillgängliga i Jung, Tråvad och Kvänum, och nu planerar Kvänum Energi för att placera ut några ytterligare.

− Vi vill vara en drivande kraft i den lokala utvecklingen, och ett steg i den satsningen är att förse vår bygd med fler laddstolpar för elbilar, säger vd:n Johan Lindqvist.

Nu vill man veta vad bygdens önskemål är och utlyser samtidigt en tävling på sin hemsida under hela maj månad.

Annons

Annons

Johan Lindqvist ser gärna att det kommer in förslag på platser som kanske inte är de mest givna, platser som bara de som bor i ett visst område kommer att tänka på som lämpliga.

− En förutsättning är att platserna ska vara tillgängliga för allmänheten, och att det finns tekniska förutsättningar att sätta upp laddstolpen, men i övrigt är vi öppna för förslag.

De bästa förslagen kommer att belönas med passande, laddbara priser, förutom att vinnarna får en laddstolpe där de önskat.

− Blir placeringen inte precis där man önskat i år så kanske förslaget blir verklighet kommande år, eftersom vi kommer att fortsätta sätta upp laddstolpar, säger Johan Lindqvist i pressmeddelandet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan