Annons

Annons

Annons

Skaraborgs snyggaste epa

Tävling: Har du Skaraborgs snyggaste epa?

Har du Skaraborgs snyggaste epa?

Nu öppnar nomineringen för dig att skicka in bild och beskrivning av din epa eller A-traktor för att delta i tidningens tävling.

Rosa och rund eller svart och blank? Vi söker alla typer av epa-traktorer till tidningens tävling! Foto:Drago Prvulovic, SCANPIX // Greger Lööf

Annons

Epa-traktorer började byggas på slutet av 1920-talet och blev vanliga under 1930-talet – nu, 100 år senare, är de fortfarande lika populära. Inte minst i Skaraborg, som kan skryta med norra Europas längsta strög.

Varianterna av epor, eller A-traktorer som de flesta är klassade som, är i princip lika många som antalet registrerade sådana i Skaraborg. Men vem har egentligen Skaraborgs snyggaste?

Är du en av dem som lagt ner timmar i garaget eller på verkstaden för att göra just din A-traktor till en tonårsdröm? Du kanske har den mysigaste belysningen? Coolaste klädseln? Smartaste lösningen för ljudet? Eller så har du kanske sänkt, lackat och polerat till perfektion?

Oavsett: Här kommer vårens stora nyhet för dig.

Annons

Tidningen ska i vår utse Skaraborgs snyggaste epa – tillsammans med er läsare, såklart.

Annons

Är det din epa vi söker? Då är det läge att anmäla dig till tävlingen Skaraborgs snyggaste epa i formuläret nedan!

Inbäddat innehåll

Hugo Bergkvist: ”Jag tycker att min A-traktor är snyggast för jag har lagt ner väldigt mycket tid och pengar på den och den sticker ut lite i lacken också. Det är en Volvo 745 kapad”.

Johan Gyltman: ”Jag tycker att den är ragg och snygg för en bra peng”

David Alf: ”Volvo 744 GLE 1989 :) Jag tycker att min A-traktor är väldigt stilren och snygg. Det sitter kromlister och add-on på vilket gör den riktigt fet enligt mig. Jag har jobbat mycket på just ljudet som sitter i den vilket är 2x 15” basar i den och ett gäng riktigt bra midbasar”.

Elin Perisic: ”Audi A5 Quattro, jag får jobba dag och natt för att inte slösa pengar på något så att jag har råd att tanka. Tycker hela bilen är snygg men främst fälgarna som är 20 tum med lågprofildäck”.

Maximilian Hultman: ”Jag tycker den är riktigt ”clean” enkelt stylad för en billig peng. Det är en sliten gammal krigare från 1990”.

Annons

Fabian Andersson: ”BMW med fula fronten, blev mycket snyggare när jag hade sågat klart i baken. Sänkte och satte på ett par fälgar. Snygg bil, billig att åka i. Till salu snart”.

Annons

Joakim Persson: ”Jag tycker den är ragg för en bra peng. Duger till epa”.

Josefine Carlsson: ”Den är väldigt annorlunda men ändå vanlig”.

Alexander Svensson: ”Den är snygg. Jag har köpt fälgar, sänkt den och byggt om den till epa själv”.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan