Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Jula vann reklamtävling för sin kampanj

När reklamtävlingen 100-wattaren avgjordes på en gala i Stockholm, stod Jula som segrare i kategorin Långsiktigt med kampanjen ”Inget kan stoppa dig nu”.

Text: 

Jula vann reklamtävlingen 100-wattaren. Foto: Pressbild

Annons

– Där satt den! Det här priset är en bekräftelse på all tid vi lagt ner i projektet och ger alla inblandade självförtroende att fortsätta våga och utmana gränser, säger Jonas Järrenfors, Marketing Director på Jula i ett pressmeddelande.

100-wattaren arrangeras av organisationen Sveriges Annonsörer och är en tävling i mätbara resultat på kommunikationsinsatser där man belönar kommunikation som fungerar och som gett bevisad effekt genom hög kreativitet.

Annons

Annons

Juryn beskriver Jula som ”vinnaren som gått från en omvärld av utbud till ett älskat varumärke som levererar tillväxt, ökad omsättning och rörelseresultat över tid. Det krävs mod att bryta med traditionen och gå från ren taktisk kommunikation till huvudsakligen varumärkesbyggande reklam. Respekt. Ingenting kan stoppa dem nu.”

– Jag blir väldigt glad när jag läser juryns motivering, där de lyfter fram hur de olika initiativen i filmen samverkar. Det är effekten av den insatsen som gör vårt kommunikationskoncept så framgångsrikt, säger Jonas Järrenfors och fortsätter;

– Genom åren har vi byggt en egen tillåtande och färgstark kommunikationsvärld för Jula. Vi har också velat komma bort från stereotypen "den händige mannen och hans projekt" och vill inspirera alla att våga göra saker, oavsett ålder eller kön.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan