Annons

Annons

Annons

Annons

Skara

Jonas från Skara är med i Gift vid första ögonkastet

Snart drar årets upplaga av SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” igång. En av deltagarna som hoppas finna kärleken framme vid altaret är Jonas Lundmark från Skara.

Gift vid första ögonkastet är tillbaka med en åttonde säsong. I den deltar Jonas Lundmark från Skara.

Bild: Janne Danielsson/SVT, TT

Annons

Konceptet på den populära programserien är detsamma som föregående år, två främlingar matchas ihop för att sedan träffas för första gången framme vid altaret.

Nytt för årets säsong är att SVT har utökat antalet par från tre till fyra stycken. Dessutom kommer Karl Norwald och Fredric Bohm få sällskap av ytterligare en expert, psykoterapeuten Maria Farm som tillsammans kommer utvärdera parens framfart.

Annons

Annons

Jag är singel för att jag inte haft modet och självinsikten kring vad som krävs.

En av deltagarna som hoppas finna kärleken framme vid altaret är Skarabördige Jonas Lundmark.

Han bor numera i Stockholm där han arbetar inom HR men är uppvuxen i Skara.

Första gången deltagarna träffar sina partners är framme vid altaret, vilket inte helt oväntat leder till en del nervositet.

Vem de ska gifta sig med avgörs självklart inte slumpvis utan deras "perfekta match" hittas. Aspekter som experterna tittar på är bland annat framtidsplaner, vad man värdesätter i en relation och vad som är viktiga egenskaper hos en partner.

– Jag är singel för att jag inte haft modet och självinsikten kring vad som krävs, säger han i ett pressmeddelande och framhåller att han vill ha experthjälp för att bygga familj.

Nu väntar nio avsnitt där man får följa Jonas och de andra deltagarnas romanser. Premiären sänds den 11 april på SVT.

Annons

Annons

Till toppen av sidan