Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Insändare
Nej tack till "borgartåg" i Skara

Varför drogs Mjuka linjen in kan man fråga sig? Var det dåligt passagerarantal, kostnadsskäl eller vad?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Jenny Åberg

Annons

Att passagerarantalet skulle öka om Mjuka linjen startades upp igen tror jag inte på, då det inte fungerar nu. Jag håller med om att bussarna är väl stora för trafiken men det är nog så att dessa bussar kan sättas  in även på andra linjer i länet. Att ha olika bussar som trafikerar anser nog Västtrafik vara olönsamt.

Förstår inte synpunkterna på att det är svårt att hålla reda på turerna då de passerar hållplatsen samma tid varje vardag och förskjutet en timma på lördagen. Det verkar vara mest ett eko från tidigare krav att: Vi ska ha buss. Det blev en busslinje men inga passagerare, så är det.

Annons

Annons

Det som oroar mig mest är om kommunen låter oss behålla pensionärskortet då vi så småningom ska åka kommunens "borgartåg". Man måste nog vara en stor optimist om man ska tro på det, men vi får se. Innan "bondetåget  är sjösatt har vi ett val framför oss och mycket kan hända och kanske kommer det in någon med sunt förnuft i kommunen då, hoppas kan man ju alltid.

Hans Andersson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy