Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Vara

Bostadsbolagets nya vd vill ta ”till-Vara” på utvecklingskraften

Vara Bostäder och Vara Industrifastigheter har fått en ny vd i form av Håkan Lindell. Han kommer senast från en tjänst som fastighetschef i Trollhättan och axlar den nya rollen på Varaslätten i mars.

Lars Gezelius, styrelseordförande Vara Bostäder AB och Håkan Lindell, ny vd för Vara Bostäder AB.

Annons

– I Håkan Lindell får vi en engagerad och trygg ledare med erfarenhet från fastighetsbranschen som kommer att utveckla våra företag på ett hållbart sätt, säger Lars Gezelius, styrelseordförande för Vara Bostäder AB och Vara Industrifastigheter AB, i ett pressmeddelande om rekryteringen av deras nya vd.

Lindell har erfarenhet från ledande arbete inom industrisektorn, nu senast som fastighetschef på ett bostadsbolag i Trollhättan, och Gezelius menar att hans ledarskap är en bra grund för de utmaningar företagen står inför.

Annons

Annons

– Tillsammans med styrelsen, medarbetare, Vara kommun och våra hyresgäster kommer vi att möta utmaningar och möjligheter. Jag vill ta vara på den utvecklingskraft som finns, säger Håkan Lindell som tillträder sin nya befattning i mitten av mars 2022.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy