Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Insändare
Insändare: Huvudlöst! Låt förnuftet styra

Någon har sagt: Politik och förnuft är varandras motpoler men i mycket sällsynta fall kan de två mötas.

Frågan är om dom har mötts någon gång i Skarapolitiken.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Annons

Kom och åk med vårt ”tåg” och se Skaras sevärdheter. Du kommer att besöka Varnhem, Vilans fritidsområde, Hindsbosjön och vårt påkostade kommunhus och har du tur kanske du kan träffa någon av våra kommunråd. Det kommer också att finnas möjligheter att handla i någon av våra affärer, äta i någon av våra många pizzerior och inte minst åka med museibana till Lundsbrunn. Har du så kan du få se vår kändis Bert Karlsson på stan.

Annons

Annons

Något så här vrickat hade jag inte föreställt mig av en som ska styra en kommun. Vi är en ”byhåla” inte en storstad. När man pratar med busschaufförerna om tidningsartikeln ruskar dom på huvudet. Den tidiga Mjuka linjen tycks, vad jag förstår, varit omtyckt. Men det är ju skillnad på folk som åker buss och dom som sitter i kommunstyrelsen och ska besluta. Låt förnuftet styra. Förmodligen kanske jag inte lever i två år och då slipper jag uppleva det. Det stundar ju val nästa år tänk på det ni politiker.

Hans Anderson

LÄS MER: Skaras besked till Västtrafik - det händer med kollektivtrafiken nu

LÄS MER: Vill utreda gratis gatutåg mellan Skaras besöksmål

LÄS MER: Oppositionen tar strid för kollektivtrafik och mot citytågen

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy