Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Skara Centrum

Insändare
Insändare: "Skärp er kärringar och gubbar och prova bussen"

Då var det i stort sett klart! Buss linje 2 ska försvinna på grund av dålig lönsamhet. Innan vi fick den så var det högljudda brösttoner från pensionärsorganisationerna som kvävde att det skulle finnas en linje. Men hur blev det! Jo, bussarna går tomma  den mesta tiden av dagen.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Jenny Åberg, Lisa Bring

Annons

Nu undrar jag ni som ställde krav, vart blev ni av? Några enstaka pensionärer åker med linjen och i regel är jag ensam runt. Det går bra att gapa om förbättringar men när det sedan kommer till kritan så verkar det inte vara så aktuellt att åka .

Jag har förståelse att Västtrafik inte har råd att köra för nöjets skull, men när det finns en lösning att trafikera med mindre bussar ja då sätter sig politikerna i kommun på tvären! Att sedan Ylva Pettersson sätter sig och flinar i en tom buss gör ju inte saken bättre. Förmodligen är det första gången en moderat politiker sitter i en buss i Skara. Men det är väl inte meningen att vi gamla ska ha några fördelar utan bara tiga och vara nöjda.

Annons

Annons

Jag är 85 år och är oändligt tacksam att det finns förbindelser till Vilan och samtliga affärer men jag kan promenera upp till Valhall och ta dessa bussar men problemet är att jag inte kan storhandla och få med mig shoppingvagnen på Expressbussen. Skärp er kärringar och gubbar i pensionärsorganisationerna och prova bussen, där finns det gott om plats, även för tre rollatorer.

Hans Anderson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy