Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Mordförsöket på Marumsgatan

Skarabo släppt ur häktet - men misstankarna kvarstår

Den man i 2o-årsåldern som häktades för flera brott begångna kopplat till mordförsöket på Marumsgatan i höstas har släppts.

Den man i 20-årsåldern som den 12 november häktades misstänkt för grovt skyddande av brottsling samt penningtvättbrott har nu släppts.

Annons

Mannen är misstänkt för grovt skyddande av brottsling samt penningtvättsbrott. Även om han nu släppts ur häktet så kvarstår misstankarna mot honom.

– Han är fortfarande misstänkt för brotten, säger kammaråklagare Hampus Sabel till NLT.

Annons

Det har nu gått tre månader sedan en 20-årig man blev nerstucken med ett vasst föremål i en trappuppgång på Marumsgatan den 21 augusti i år. Trots allvarliga bukskador lyckades han själv ringa SOS Alarm vid 02.37 den aktuella lördagskvällen och klarade sig med livet i behåll, men eftersom läget var så pass kritiskt och stickskadorna livshotande utreds händelsen som försök till mord.

Annons

LÄS MER: De misstänkta för mordförsöket är tidigare dömda - dådet kopplas till penningtvätt

Kvar i häkte i väntan på åtal är nu tre män. Två av dem från Götene, båda i 25-årsåldern samt en man i 30-årsåldern från Lidköping.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy