Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ladda ner nya appen – läs SkLT i mobilen

Hur gick det i kvällens match? Vad sa politikerna i dagens debatt? Och varför är det köer in till stan? I tidningens app får du de senaste nyheterna – direkt när det händer, direkt till din mobil.

Få de senaste nyheterna från SkLT i din mobil – direkt när det händer.

Bild: Sophia Magasanik

Annons

Skaraborgs Läns Tidning finns som känt på flera plattformar och i ett flertal format – den ständigt uppdaterade sajten, den klassiska printupplagan, samt den digitaliserade e-tidningen.

Men appen, som du laddar ner till mobilen, är det smidigaste alternativet för dig som är på språng och vill få tillgång till nyheter dygnet runt på SkLT.

– Den nya appen är verkligen ett par strån vassare – den är både snyggare och mer överskådlig. Med den missar du som är nyfiken på närområdet och vill ha koll heller inga av våra nyheter - och du kan också skräddarsy vilka pushnotiser du vill ha, vilket jag tycker är bra, säger Patricia Svensson, ansvarig utgivare och chefredaktör.

Annons

Annons

– En finess jag personligen är särskilt förtjust i är Nyhetsdygnet - där listas alla publiceringar per dag, vilket ger en jättebra översikt över vad som hänt och är smart om man letar efter en tidigare artikel. Den går jag till under dagar då jag inte hunnit med att läsa allt.

Appen är kostnadsfri. För att ladda ner appen går du in på Appstore (för iPhone) eller Google Play (Android). Sök på Skaraborgs Läns Tidning eller skaraborgslänstidning.se och ladda ner appen.

I appen kan du senare bestämma vad du vill ha pushar om – är du intresserad av sport, ett visst lag, politik, eller kultur? Eller kanske allt? Här kan du enkelt fylla i vad du är intresserad av, och vilka pushar du vill få i mobilen.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy