Annons

Annons

Uppdatera din app – så gör du för att inte missa några lokala nyheter

I dag får din nyhetsapp och sajt ett helt nytt utseende. Därför behöver du uppdatera din app och ställa in dina önskemål för att få alla dina lokala nyheter i din telefon.

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Du som redan är inloggad kommer att fortsätta vara det, och ditt användarnamn och lösenord kommer att vara desamma som tidigare. Det enda du behöver göra är att uppdatera appen i Appstore eller Google Play - du behöver alltså inte ta bort den gamla appen.

Appstore: Uppdaterar gör du genom att inne i Appstore klicka på ikonen när du har sökt på tidningens namn, då får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan är det bara att sätta igång, och ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

Annons

När du går in i den uppdaterade appen första gången får du välja vilka områden du vill ha pushnotiser från. Du kan också göra dessa inställningar genom att klicka på ”mer” och sedan ”notisinställningar” i appen.

Annons

I den nya appen kommer du att lättare kunna hitta det som du är intresserad av och vår nya design är lite ljusare, lite tydligare och mer överskådlig för att göra det enklare för dig att navigera i innehållet.

Du som läser e-tidningen i appen behöver inte göra något, det är en egen app som kommer att vara oförändrad tills vidare.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy