Annons

Annons

Annons

Fotboll

Storsatsning på lokal fotboll – rivalmöte mellan Skara – Götene: "Ser fram emot derbyt"

Nu drar vi igång fotbollssäsongen på allvar och presenterar Skaraborgs Läns Tidnings stora satsning på livesänd lokal fotboll.
Derbyt mellan Skara – Götene är en godbit som sticker ut.
– Vi är stolta över att kunna erbjuda livesända matcher på superlokal nivå, säger SkLT:s chefredaktör och ansvariga utgivare Patricia Svensson.

Text

Bild: Janne Wrangberth, Olof Darius

Annons

Fotbollssäsongen är igång, och nu även på superlokal nivå. Intresset och engagemanget kring fotbollen är stort och med anledning av detta drar Skaraborgs Läns Tidning igång den stora satsningen på livesänd lokal fotboll av matcher i bland annat division 2 och division 3 på herr och damsidan.

Säsongen startas upp med en livesänd fotbollsboom och hela fyra matcher den första veckan. Redan på onsdagen den 2 juni sänder vi träningsmatchen mellan Frisco – Falköpings KIK i Herrljunga, sedan följer vi upp med en match i division 2 mellan IFK Skövde och Forward onsdag den 4 juni.

Den 5 juni sänder vi Ekedalen – Falköpings FK. SkLT:s utgivare Patricia Svensson är glad över att kunna erbjuda en bred satsning på fotbollen.

Annons

– Lokalfotbollen är viktig för oss och våra läsare, konstaterar Patricia Svensson.

Annons

Men det är matchen den 18 juni som de flesta med lokalt fotbollsintresse ser fram emot. Då är det nämligen derbydags för Skara och Götene, en match som sänds här på SkLT.

– Det är en match som inte får missas, säger Patricia Svensson.

Skara FC möter Götene IF den 18 juni, en match som sänds live på Skaraborg Läns Tidning.

Bild: Olof Darius

Skaraborgs Läns Tidnings utgivare Patricia Svensson är glad över att kunna erbjuda ett stort antal livesända fotbollsmatcher under sommaren.

Bild: Janne Wrangberth

Du som redan är pluskund hos Skaraborgs Läns Tidning har tillgång till matcherna utan extra kostnad. Vill du bli digital kund och ta del av matcherna blir du det enklast här.

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Det går givetvis att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator också.

skaraborgslanstidning.se/sport kommer alla matcher att ligga kvar, och finnas tillgängliga som repriser.

Annons

Rikard Bäckman, projektledare inom livesporten, menar att lokalfotbollen engagerar över stora delar av Bonnier News Local, där Skaraborgs Läns Tidning ingår.

Annons

– Lokal fotboll engagerar, både nu och historiskt. Att vi därför kan erbjuda SkLT:s läsare att se de här matcherna live känns så klart fantastiskt roligt.

Här är hela matchlistan:

Sändningarna börjar ungefär fem minuter innan. Obs! Med reservation för eventuella ändringar. Vi jobbar för att sända fler matcher.

Tisdag 1 juni Träningsmatch: Tidaholms G&IF-Ulricehamns IFK

Onsdag 2 juni Träningsmatch: Frisco-Falköpings KIK

Fredag 4 juni: IFK Skövde - BK Forward

Lördag 5 juni Träningsmatch: Ekedalen-Falköpings FK

Onsdag 9 juni: Åsarp/Trädet - Ekhagen 

Torsdag 10 juni: Träningsmatch: Skara FC-IFK Falköping FF

Fredag 18 juni: Skara FC och Götene IF

Torsdag 24 juni: Tidaholm G&IF - Ekhagen 

Söndag 27 juni: IFK Tidaholm - IFK Skövde 

Söndag 8 augusti: Åsarp/Trädet - Råslätt 

Måndag 16 augusti: Åsarp-Trädet - Tidaholm G&IF 

Fredag 20 augusti: Tidaholms G&IF - Råslätt 

Lördag 28 augusti: IFK Tidaholm - IK Gauthiod

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan