Annons

Annons

Annons

Annons

Vara

Två unga män inför rätta: √ Kastade flaskor på kvinna √ Hotade poliser med machetes √ Orsakade brand på fyllan √ Klottrade på polisstation √ Hotade socialsekreterare

Två män i 25-årsåldern åtalas nu för ett flertal brott. En av männen ska ha misshandlat en kvinna och när polis sedan kom till platsen ska han ha gått emot poliserna med machetes i händerna.

Den andre mannen åtalas bland annat för att ha orsakat en brand på fyllan, klottrat ner en polisstation och hotat en socialsekreterare.

Två män åtalas för en mängd brott. Efter att ha misshandlat en kvinna ska en av männen ha hotat poliser med machetes. En fönsterruta gick sönder vid misshandeln, när en flaska åkte in i rutan efter att ha kastats mot kvinnan. De två männen åtalas också för att ha gjort inbrott i förråd. Foton från polisens förundersökning.

Annons

Det är en diger lista av brott som radas upp i ett åtal som riktas mot två män i 25-årsåldern. Den yngre av dem åtalas för att ha misshandlat en kvinna i våras i en bostad i Vara. Han ska ha kastat glasflaskor på kvinnan, tagit stryptag och släpat henne i håret. En fönsterruta gick sönder sedan en glasflaska som han kastade på henne sedan träffade rutan.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan