Annons

Annons

Annons

Kritiken i Skaras kommuntopp

Insändare
Insändare: Fråga Gustaf – varför det?

Nej, varför ska man fråga kommundirektören om hur han upplever situationen? Nu ställer Alliansens gruppledare upp på kommunalrådets sida och därmed är saken utagerad, eller?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Sandra Skeppar

Annons

För det finns väl ingen substans i de uppgifter som framkommit om vad som sagts eller skrivits mellan Alliansens företrädare om kritik mot kommundirektören. Det är väl bara ”fejk-news”, med en känd fd presidents ordval?

Nu glider både gruppledare och en insändarskribent över till att det nog är kommundirektörens eget fel att det blivit så här. Han borde inte ha ”sagt ifrån”, eller som det underförstått kan tolkas: han skulle ha ”hållit tyst”! Önskeläget är alltså en tystnadskultur inom kommunorganisationen.

Annons

Annons

LÄS MER: Alliansens gruppledare backar Ylva Pettersson - känner sig trygga med infon de fått om konflikten: ”Har inget behov av att fråga Gustaf”

Min reflektion; är inte vi politiker förtroendevalda och därför bör tillämpa detta förtroende även i relation till de anställda som vi har att samarbeta med för Skaras bästa? Ett ledarskap som bygger på tillit och uppskattning, inte klander och misstro.

Men, hela det resonemang som nu presenteras av Alliansens gruppledare mynnar ut i att det kommundirektören sagt var ogrundat och fel medan kommunalrådet är helt oskyldig till allt som har påståtts.

Nu finns alltså möjlighet för var och en av oss att fundera på vem som har rätt…

Jag har sagt det förut och säger det igen; ”sanningen ska göra er fria”!

Magnus Gunnarsson - Gruppledare MP-Skara

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan