Annons

Annons

Annons

Pizzerian i Varnhem

Insändare
Insändare: Ett gott råd till politikerna om pizzerian i Varnhem

En tidigare insändarskribent fick direkt svar på sina tankar kring beskedet om att Varnhems pizzeria måste flytta. Nu kommer en replik tillbaka till politikerna.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten uppmanar politikerna att tänka sig att de är i motpartens kläder.

Bild: Sandra Skeppar

Annons

Svaret på min fundering om ”ordförandebeslutet” kom i ”Svar direkt”. Kommunstyrelsen hade inte haft något möte sedan i våras. När ett avtal ska sägas upp före 31 augusti borde någon ha fått i uppdrag att bereda frågan. Nu tycks det som denna fråga fallit mellan stolarna.

Annons

Annons

I Beredningsutskottet står ord mot ord, vilket inte gör saken lättare. Nu är läget som det är och vi måste blicka framåt. I början av mitt yrkesliv fick jag ett gott råd av en äldre kollega: ”I en förhandling ska du försöka tänka dig att du är i motpartens kläder. Då först förstår du hur denne påverkas av dina beslut.” Detta råd borde anammas av Skara Kommuns ledning innan beslut fattas.

Ingen vare sig Turist eller Varnhemsbo, skulle uppskatta att det står en tom öde lokal mitt i byn. Påpekar än en gång Varnhems potential som turistmagnet. Vi behöver en levande samlingspunkt, där både en Pizzeria, Infopunkt och toaletter finns tillgängliga. Grusplanen behöver naturligtvis snyggas till med både asfalt och lite växtlighet. Tänk på rådet jag fick innan ni fattar ert beslut.

Sören Ingvarsson, Varnhem

LÄS OCKSÅ: Pizzeriaägare sägs upp mot sin vilja: ”Det var helt enkelt nödvändigt”

LÄS OCKSÅ: TV: Därför vill de ha kvar pizzerian i Varnhem

Annons

LÄS OCKSÅ: Pizzeriaägare mötte politikerna – det finns hopp för restaurangens framtid i Varnhem

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan