Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Lokala storsatsningen – vi sänder tio (!) matcher de kommande två veckorna

Hall Medias satsning på den lokala idrotten fortsätter. De kommande två veckorna direktsänder vi inte mindre än tio (!) matcher från lokalfotbollen runt om i Skaraborg.

– Vi satsar hårt på livesänd sport och det känns väldigt roligt att kunna erbjuda prenumeranterna flera spännande matcher, säger tidningens onlinechef Patricia Svensson.

Text: 

Ardala, Tomten och IFK Falköping är bara tre av totalt elva lokala lag som kommer synas i Hall Medias webbsändningar de kommande två veckorna.

Bild: Marcus Andersson

Annons

För många var det en lång väntan på att fotbollen skulle dra igång under vårens coronakris. I juni bjöds det på några få matcher innan man gick på sommaruppehåll, men det är först nu som samtliga lag sparkar igång på riktigt.

Restriktionerna som råder gör att klubbarna undanber sig all publik, men det behöver du som pluskund och prenumerant inte oroa dig över. Från och med fredag, då Skövde AIK återupptar spelet i division 1, och två veckor framöver så sänder vi hela tio matcher på våra sajter – allt ifrån division 1 hela vägen ned till femman.

Annons

– Det lokala är vår hjärtefråga och sporten är en oerhört viktig del av vår journalistik. Att sända lokala matcher blir därför en självklarhet - och vi kommer att lägga stora resurser på livesänd sport under hösten, säger Hall Medias onlinechef, Patricia Svensson.

Annons

Hon fortsätter:

– Särskilt roligt känns det att både prenumeranter och medarbetare gillar att vi jobbar live - det är en häftig resa vi, som traditionellt tidningsbolag, gör nu.

Du som prenumerant kan bland annat se Skara, Valtorp och Åsarp/Trädet i tidningens framtida livesändningar.

Bild: Felix Jörnén, Marcus Andersson

Sändningschema:

Fre 7 aug 19.00: Assyriska Turabdin IK – Skövde AIK (div 1)

Lör 8 aug 15:00: Valtorps IF – Edsvära/Norra Vånga FF (div 5)

Tis 11 aug 19:00: Ardala GoIF – Åsarp/Trädet FK (div 4)

Ons 12 aug 19:00: Falköpings FK – Skara FC (div 4)

Ons 12 aug 19:00: Skövde AIK – IFK Värnamo (div 1)

Fre 14 aug 19:00: IFK Falköping – IFK Skövde (div 3)

Sön 16 aug 14:00: Lunds BK – Skövde AIK (div 1)

Sön 16 aug 16:00: Skara FC – Ardala GoIF (div 4)

Ons 19 aug 18:45: Tomtens IF – Grolanda/Floby (div 5)

Lör 22 aug 15:00: Skövde AIK – FK Karlskrona (div 1)

Med reservation för ändringar.

För att se sändningarna behöver du vara pluskund hos Falköpings Tidning, Skövde Nyheter, Skaraborgs Läns Tidning, Västgöta-Bladet eller någon av Hall Medias övriga titlar. Klicka på din titel nedan för att läsa mer om hur du blir kund.

Annons

Annons

Skövde Nyheter

Falköpings Tidning

Skaraborgs Läns Tidning

Västgöta-Bladet

Annons

Annons

Till toppen av sidan