Annons

Annons

Annons

Uppmaningen till Ullared-besökare efter kritiken: Håll avstånd

Just nu är det högsäsong för varuhuset i Ullared. Trots att man släpper in mindre än hälften så många besökare som vanligt på grund av covid-19, så kan det fortfarande uppstå trängsel. Nu uppmanar vd:n Boris Lennerhov besökarna att hålla avstånd.

Text

Gekås Ullared uppmanar nu besökarna att hålla avstånd.

Annons

När semestrarna börjar trilla in för svenskarna och utlandsresor inte är aktuellt för många så vänds blickarna mot aktiviteter på hemmaplan. För att minska trängsel i varuhuset har Gekås Ullared bland annat förlängt sina öppettider i sommar och öppnar en timme tidigare på morgonen. Varuhuset tar även in mindre än häften av det normala antalet besökare och varannan kassa är obemannad.

Annons

Trots åtgärderna har varuhuset kritiserats kritiserats för trängseln, skriver Expressen.. Det är i ett inlägg på Facebook som Gekås Ullareds vd Boris Lennerhov uppmanar sina besökare att hålla avstånd.

Annons

”Just nu är det sommar och högsäsong för shopping i Ullared. Men vi lever också med en allvarlig pandemi som gör att vi alla måste hjälpas åt att ta ansvar för att minska risken för smittspridning. Varuhuset är stort, i dagsläget 43 000 kvadratmeter. Men det kan likväl uppstå tillfällig trängsel och köbildning på sina ställen. Tänk då på att hålla avstånd, välj en annan väg och gå tillbaka till avdelningen när det är lugnare.”, skriver Lennerhov i inlägget.

Boris Lennerhov, vd Gekås Ullared. FOTO: Gekås Ullared/Pressbild.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan