Annons

Annons

Annons

Innebandy

Åkervall tar steget upp i ettan – får chansen i Lidköping

Text

Han dundrade dit 19 mål och lika många målpass för Skara den gångna säsongen. Nu lämnar Alfred Åkervall klubben för spel i Lidköping – i alla fall delvis. I Lidköping får han dessutom sällskap av en 17-årig Fröjereds-talang.

Alfred Åkervall var mål- och poängbäst i Skara den gångna säsongen. Nu får han chansen ett steg upp i seriesystemet.

Skara IBK slutade precis nedanför kvalstrecket uppåt förra säsongen. Inför kommande säsong hoppas laget säkerligen på att hamna på andra sidan strecket och för att göra det har klubben hittills värvat starkt. Nu står det dock klart att laget tappar förra säsongens bästa poängplockare – i alla fall delvis.

Annons

Annons

Alfred Åkervall, som dundrade in 19 mål och spelade fram till lika många, väljer att satsa på sin innebandy och provar på spel i division 1 med nyligen nedflyttade IBK Lidköping. Han kommer dock finnas tillgänglig för spel även i Skara då han kommer ha en så kallad dubbellicens.

Förutom Åkervall har Lidköping även gjort klart med Fröjereds 17-årige talang Alexander Svensson till kommande säsong. För Svensson, som gjorde tio plus tio i division 3 den gångna säsongen, handlar det om en ren övergång och han är därmed förlorade för Fröjered till kommande säsong.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan